Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met schuifdeur

Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis neer te laten zetten, dan kunt u bijna elk onderdeel hiervan naar wens aanpassen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof bieden wij namelijk tuinhuisjes op maat, die perfect passen bij wat u mooi vindt. Kies voor de maat, de vorm en het gebruikte hout van het tuinhuis. Maar ook afzonderlijke elementen zijn aan te passen. Wij maken voor u bijvoorbeeld een tuinhuis met schuifdeur. Ideaal om met een enkele beweging de buitenwereld binnen te laten!

De mooiste tuinhuizen voor uw tuin

Een tuinhuis is de ideale plek om nog meer te genieten van uw tuin. Vandaar ook dat wij voor u graag een tuinhuis neerzetten dat helemaal op uw wensen aansluit. Welke soort hout vindt u bijvoorbeeld het mooiste? Elke houtsoort die wij gebruiken heeft een eigen karakter. Ze hebben wel met elkaar gemeen dat ze er allemaal mooier uit gaan zien naarmate het huisje langer staat. Ook de kleur is een variabele die u mag bepalen, evenals de vorm, de afmetingen en de plek waar het tuinhuisje komt te staan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste schuifdeuren voor uw tuinhuisje

Met een schuifdeur wordt een tuinhuis nog uitnodigender. Wij leveren schuifdeuren die er prachtig uitzien, maar die daarnaast ook nog eens heel soepel open en dicht gaan. We laten u graag een keer zien hoe deze schuifdeuren precies functioneren. Op ons showterrein hebben we hier meerdere voorbeelden van bij elkaar staan. Uiteraard mag u hier net zoveel schuiven als u maar wilt. Samen met u nemen we daarna al uw wensen door.

Laat ons uw tuinhuis met schuifdeur voor u maken

We hebben vele jaren ervaring met het maken van tuinhuizen. Deze ervaring zetten we graag ook in voor uw nieuwe buitenverblijf. Alles aan dit tuinhuis wordt door u bepaald. Natuurlijk hoe het er uitziet, maar ook hoe groot het is en op welke plek u het neer wilt zetten in uw tuin. De kleur is een belangrijk facet, maar ook het soort hout. Dit draagt allemaal bij aan een tuinhuis waar u het liefste de hele dag zou zitten.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.