Tuinhuis met overkapping zwart

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met overkapping zwart

Een tuinhuis zorgt ervoor dat het nog fijner is om tijd in uw tuin door te brengen. Zeker als u ervoor kiest om ook nog een overkapping toe te laten voegen. Zo heeft u niet alleen een mooi tuinhuis waar u lekker kunt relaxen, maar ook een overkapping om op mooie dagen onder plaats te nemen. Zet hier uw tuinset of loungebank onder en u komt nooit meer de tuin uit! Wij maken voor u een tuinhuis met overkapping in het zwart, in het wit of in een andere kleur die u mooi vindt.

Optimaal genieten in de tuin

De ervaren vakmensen van Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben door de jaren heen al een groot aantal tuinhuisjes gerealiseerd. We gaan hierbij altijd grondig te werk. Eerst geven we u een rondleiding over ons showterrein. Hier hebben we een groot aantal tuinhuisjes bij elkaar staan. We nemen de opties door, beantwoorden uw vragen en bekijken wat uw persoonlijke wensen zijn. We maken hierna een ontwerp en als u daar tevreden mee bent gaan we aan de slag met het bouwen van uw nieuwe tuinhuis.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Volop keuze bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Op Tuinhuiscentrum.ml vindt u een groot aantal mooie tuinhuizen bij elkaar. Neem deze als leidraad, maar laat ons vooral ook weten hoe u wilt dat uw eigen tuinhuis er uit komt te zien. Welke soort hout vindt u bijvoorbeeld het mooist? Wij gebruiken altijd hout als materiaal, aangezien dit een sterk, duurzaam materiaal is dat tegen een stootje kan. Dit hout schilderen we dan voor u in een kleur die mooi in uw tuin past. Een tuinhuis met overkapping in het zwart ziet er bijvoorbeeld zeer stijlvol uit!

Meer weten over onze tuinhuizen?

We nemen alle mogelijkheden graag een keer met u door. U bent hiervoor altijd welkom op ons showterrein in Neerkant. De 35 tuinhuisjes, overkappingen en andere buitenruimtes die wij hier bij elkaar hebben staan zullen u een goede indruk geven van wat er bij ons mogelijk is. Maak dan ook snel een afspraak met ons, we gaan graag snel voor u aan de slag.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.