Tuinhuis met overkapping van 10 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met overkapping van 10 meter

Wilt u een tuinhuis laten maken, maar zou u het prettig vinden als deze ook nog een extra overkapping heeft? Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert dit tuinhuis voor u. Wij maken een prachtig tuinhuisje, in de vorm die u het mooiste vindt, waarna we hier nog een overkapping aan vastmaken. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U heeft een mooi tuinhuis, waar u heerlijk kunt genieten, maar daarnaast ook nog een fijne plek om beschut in de tuin te zitten.

Een tuinhuis met een overkapping laten maken

Met een tuinhuis geniet u nog meer van uw tuin. En dat niet alleen maar in de zomer of lente, maar ook in de herfst en winter. Lekker even het huis uit en in een mooi tuinhuis van de rust genieten. Of misschien wilt u een huisje om uw kinderen lekker te laten spelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier een kantoor van te maken, waar u ongestoord werkt. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag voor u.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten onder de overkapping

Met een overkapping bij uw tuinhuis voegt u hier nog meer waarde aan toe. Op zonnige dagen hoeft u dan eigenlijk niet meer naar binnen. Zet hier een mooie tuinset onder en een plotselinge regenbui is geen probleem meer. Ook al te felle zon wordt door de overkapping tegengehouden. En met een overkapping van tien meter heeft u hier meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld een buitenkeuken te realiseren, of een grote eettafel neer te zetten.

Hoe ziet uw tuinhuis met overkapping eruit?

Met een tuinhuis met overkapping van 10 meter zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. We nemen alle opties graag een keer met u door. Welke soort hout wilt u bijvoorbeeld. En wat voor overkapping precies? Op ons showterrein in Neerkant hebben we 35 verschillende tuinhuisjes en overkappingen bij elkaar gezet. Hier doet u inspiratie op voor uw eigen tuinhuis! Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.