Tuinhuis met overkapping en zadeldak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met overkapping en zadeldak

U wilt genieten van een prachtig tuinhuis in uw tuin? Dan hoeft u alleen maar even te komen kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben namelijk tuinhuizen in ons aanbod klaarstaan die er prachtig uitzien, maar die ook nog eens van de mooiste materialen gemaakt zijn. U vindt bij ons een tuinhuis van prachtig vurenhout, van duurzaam Douglas hout of van Frans eikenhout. Dit zijn slechts een paar houtsoorten waar wij een tuinhuis van kunnen maken. Zo staat uw tuinhuis straks als een huis!

Een tuinhuis geheel naar wens

Natuurlijk hebben wij op onze website voorbeelden klaar staan van tuinhuizen, waar u uit kunt kiezen. Maar het mooie hieraan is dat wij deze tuinhuizen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan kunnen passen. Heeft u een mooie foto op onze website zien staan, maar wilt u liever dat het tuinhuisje op deze foto wat groter is en een andere kleur heeft? Dan zorgen wij ervoor dat dit voor u wordt gerealiseerd.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wenst u een tuinhuis met overkapping?

Een tuinhuis is een heerlijke plek om tijd door te brengen in de tuin. Lekker even in alle rust genieten, of juist de kinderen hier naartoe sturen om te spelen. Misschien ziet u het zelfs wel helemaal zitten om het tuinhuis te gebruiken voor uw werk? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze voor u. En om dat tuinhuis nog fijner te maken, kunnen wij hier ook een overkapping aan bevestigen. Een tuinhuis met een overkapping en zadeldak is bijvoorbeeld een nog mooiere toevoeging aan uw buitenruimte.

Een tuinhuis met een overkapping naar keuze

Ook op het gebied van de overkapping en daken heeft u zelf de laatste beslissing. Wilt u een mooie veranda aan uw tuinhuis vastmaken? Of ziet u meer in een pergola? En wilt u dan een overkapping van drie meter, vijf meter of zelfs tien meter? Wat uw wensen ook zijn, wij maken hier graag een ontwerp van. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan we snel aan de slag met het realiseren van uw mooie tuinhuis!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.