Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met fietsenberging

Heeft u een tuin waar ruimte is voor een tuinhuis? Dan gaan we graag een keer met u in gesprek over uw wensen op dit gebied. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is namelijk gespecialiseerd in het maken van tuinhuisje op maat. Zo maken wij voor u een prachtig tuinhuis waar u ontspannen de dag door kunt brengen, of gezellig met vrienden een drankje kunt doen. Maar we kunnen ook een tuinhuis maken met extra functionaliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuinhuis met fietsenberging?

Uw tuinhuis optimaal benutten

Een tuinhuis hoeft niet alleen maar een huisje te zijn waar u in kunt ontspannen. Er zijn vele mogelijkheden op dit gebied, die wij graag een keer met u doornemen. Een tuinhuisje met een fietsenberging is bijvoorbeeld een ideale oplossing als u niet alleen in tuin wilt kunnen chillen, maar ook een goede ruimte zoekt voor uw fietsen. Afhankelijk van de ruimte die u in uw tuin heeft is dit tuinhuisje net zo groot te maken als u maar wenst. Zo zou u de berging ook dusdanig groot kunnen laten maken, dat hier veel meer in past dan alleen uw fietsen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje van duurzame materialen

We maken graag een tuinhuisje voor u dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook nog eens lang meegaat. Dit is de reden dat wij voor elk tuinhuis dat we maken hout gebruiken. Duurzaam, sterk hout dat lang meegaat en dat er zelfs door de jaren heen steeds mooier uit gaat zien. We hebben verschillende soorten hout in de aanbieding, die allemaal een geheel eigen karakter hebben.

Kom tuinhuisjes kijken bij de specialist

We durven ons wel specialisten te noemen als het aankomt op het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een mooi buitenverblijf. Wilt u een tuinhuis met fietsenberging laten maken door ons, maar wilt u hier wel graag wat voorbeelden van zien? Geen probleem! We nodigen u dan graag uit om langs te komen op ons showterrein. Hier staan 35 voorbeelden klaar van wat wij ook voor u kunnen realiseren.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.