Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis hoek

Een tuin is een fantastische plek om te genieten van het mooie weer, van de flora en fauna die u hier heeft staan en gewoon van even lekker ontspannen. Jammer dat dat op minder mooie dagen niet kan… tenzij u er natuurlijk voor kiest om een tuinhuis te laten bouwen! Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met tuinhuisjes te maken heeft. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met een hoek.

Een tuinhuis in een unieke vorm

Tuinhuisjes hoeven niet alleen maar vierkant of rechthoekig te zijn. We bieden u namelijk graag de mogelijkheid om een tuinhuis te laten bouwen in een afwijkende vorm. Een rond tuinhuisje bijvoorbeeld, of een tuinhuis in een hoek. Kiest u voor dit laatste, dan heeft u gelijk ook meer mogelijkheden qua inrichting. Deze mogelijkheden laten wij u graag een keer zien op ons showterrein.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

1.000 m2 aan tuinhuisjes

We hebben voor u een dertig aantal tuinhuisjes, schuren en overkappingen voor u bij elkaar gezet. Hier ziet u met uw eigen ogen wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is met tuinhuisjes. Wilt u dit gaan gebruiken om lekker te ontspannen? Of is het tuinhuisje uw ideale plek om te werken? De kinderen zien een tuinhuisje ook wel zitten, want die kunnen daar lekker spelen zonder steeds in de gaten gehouden te worden.

Het perfecte tuinhuis voor u

We nemen graag eens met u door wat uw persoonlijke wensen zijn op het gebied van tuinhuisjes. We hebben het dan over de inrichting, stijl, gebruikte houtsoort, afmetingen. Er valt genoeg te bespreken, u wilt toch ook een huisje hebben staan dat volledig aan uw wensen voldoet?

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.