Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis antraciet

Staat u op het punt uw tuin eens onder handen te nemen? Bijvoorbeeld nieuwe planten of een mooie bestrating? Wilt u nog een element aan uw tuin toevoegen dat karakter geeft? Een element dat u helpt om een nieuwe impuls te geven aan uw buitenruimte? Neem dan een kijkje bij wat Tuinhuiscentrum van de Munckhof u allemaal te bieden heeft. Wij hebben een groot aantal mooie tuinhuizen voor u klaar staan, waarbij u er op mag rekenen dat hier ook een tuinhuis tussen staat dat u aan zal spreken.

Een tuinhuis in uw favoriete kleur

Wij maken onze tuinhuizen in een groot aantal verschillende stijlen en kleuren. Het is aan u om te bepalen welke kleur u het mooiste vindt. Wilt u bijvoorbeeld dat wij een tuinhuis in antraciet kleur voor u maken? Dan is dat geen enkel probleem. Antraciet is een mooie kleur, die ervoor zorgt dat uw tuinhuis er modern en strak uit komt te zien. We schilderen het hout dat u kiest voor uw tuinhuis in deze kleur, zodat u hier optimaal van gaat genieten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Genieten van een mooi tuinhuis

Een tuinhuis in antraciet kleur is een echte aanwinst voor uw tuin. We raden u dan ook aan om de mogelijkheden die wij bieden goed door te nemen. Weet u al waar u uw tuinhuis voor gaat gebruiken? Puur als mooie plek in de tuin om te genieten? Of juist als stekje om met vrienden of familie een gezellige avond te beleven? Uiteraard is een tuinhuis ook bij uitstek geschikt om als werkplek te dienen, of als speelhuisje voor de kinderen.

Kom tuinhuizen kijken bij de specialist

We durven wel te zeggen dat wij een van de meest ervaren makers van tuinhuizen in Nederland zijn. We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende tuinhuizen gemaakt, die door heel Nederland in tuinen staan te pronken. Op ons showterrein hebben wij 35 modellen voor u bij elkaar gezet. Hier doet u een goede indruk op van wat de opties zijn, waarna we daarna samen met u uw wensen tot realiteit maken.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.