Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 8-hoekig

Op zoek naar een mooi tuinhuis voor in uw tuin? Wellicht heeft u de plek al uitgekozen en heeft u ook een idee van hoe uw tuinhuis er uit moet komen te zien. Wat uw wensen ook zijn, Tuinhuis van de Munckhof is dan de aangewezen partij om dit tuinhuis voor u te realiseren. Wij maken een ontwerp dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Daarna gaan wij aan de slag met het bouwen van uw tuinhuis, waarna wij het uiteindelijke gebouwtje in uw tuin komen plaatsen.

Een tuinhuis dat perfect in uw tuin past

Met een tuinhuis voegt u extra waarde toe aan uw tuin. Het is een heerlijke plek om rustig te zitten op een zonnige dag, met een kopje thee naast u en de deuren wagenwijd open. Maar op koude dagen is dit ook een fijne plek om tijd door te brengen. Elk tuinhuisje is namelijk goed geïsoleerd en daardoor zeer behaaglijk. En als u kiest voor een tuinhuis dat 8-hoekig is, dan weet u zeker dat dit ook nog eens perfect in uw tuin past.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis van het mooiste hout

Alle tuinhuizen die wij maken, bouwen wij van het mooiste hout. Dit is nu eenmaal een sterk, duurzaam materiaal, waarbij u er op mag rekenen dat het lang meegaat. Om het nog mooier te maken: dat hout gaat er door de jaren heen alleen maar prachtiger uitzien! We bouwen voor u een tuinhuis dat 8-hoekig is, maar we kunnen ook een tuinhuis maken dat bijvoorbeeld 5-hoekig, rond of vierkant is. Alle wensen die u maar heeft realiseren wij voor u.

Uw tuinhuis staat nu al op ons showterrein

Kunt u niet wachten om een tuinhuis in de tuin te krijgen? We nodigen u dan van harte uit om een kijkje te komen nemen op ons showterrein. U kunt hier alvast een indruk krijgen van hoe ons tuinhuis er uitziet als het straks bij u in de tuin staat. We beantwoorden dan gelijk ook al uw vragen en nemen uw persoonlijke wensen op. Hoe groot moet het tuinhuis worden? Welke vorm? Welke soort hout? Aan de hand hiervan maken wij dan uw droom tuinhuisje voor u!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.