Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 4x5

Een mooi, duurzaam tuinhuis in de tuin is een echte aanwinst. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen bij de verschillende tuinhuizen die Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u klaar heeft staan. Wij maken tuinhuizen op maat, waarbij we er altijd voor zorgen dat het grondig en snel gebeurt. Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis te laten maken door ons, dan kunt u er op rekenen dat u hier vele jaren van gaat genieten.

Genieten van een prachtig tuinhuis

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u een tuinhuis in de tuin zou willen laten zetten. Denk bijvoorbeeld aan een fijne plek om te kunnen ontspannen. Maar een tuinhuis is ook de perfecte oplossing als u rustig wil kunnen werken, of als u een ruimte wilt hebben waar u met vrienden of familie gezellig kunt zitten. Deze tuinhuizen kunnen wij dan nog voor u uitbreiden met een overkapping.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis van duurzaam hout

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd op het gebied van tuinhuizen van het mooiste hout. We hebben verschillende soorten hout waar we voor u een tuinhuis van kunnen maken. Neem dan ook een kijkje bij de verschillende opties, om te bekijken wat u de mooiste soort hout vindt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Douglas hout, vurenhout, of Frans eikenhout. Ook grenen behoort bij ons tot de beschikbare soorten hout.

Een tuinhuis van 4x5 laten maken

We gaan graag voor u aan de slag met het maken van een mooi tuinhuis op maat. Een tuinhuis van 5×4 behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Of nog beter: kom een keer langs bij ons showterrein. Hier staan 50 verschillende modellen op u te wachten. We geven u hier graag een rondleiding, om te bekijken welk model uw voorkeur heeft.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.