Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 4x4

Op een dag staat u in uw tuin en vraagt u uzelf af hoe u uw ruimte nog beter kunt benutten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof kan die vraag goed begrijpen. We maken namelijk al jaren tuinhuizen en overkappingen voor mensen die precies dezelfde vraag hebben gehad. We nemen u graag mee op een rondje over ons showterrein, waar we tientallen opties voor u klaar hebben staan. Een tuinhuis van 4x4 meter is een echte aanwinst voor uw tuin!

Nog meer genieten van uw tuin

Goed, het gaat dus een tuinhuis van 4×4 meter worden. Alleen: wat voor tuinhuis precies? We bieden u een breed scala aan mogelijkheden. Een tuinhuisje is namelijk zoveel meer dan alleen maar een klein huisje dat u in uw tuin neerzet en waar u af en toe eens gaat zitten. Dit is een droomplek om optimaal te genieten van het buitenleven. Zet hier een comfortabele bank neer, gooi de deuren open en geniet van uw tuin zoals u dat nog nooit eerder hebt gedaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Gegarandeerd de sterkste tuinhuizen

Maar hoe zit het dan met het weer in Nederland? Het kan soms flink tekeergaan. Blijft mijn tuinhuisje dan wel staan? We kunnen u geruststellen. Als wij een tuinhuis neerzetten gebruiken we altijd stevige materialen, die tegen een stootje kunnen. We hebben de mooiste houtsoorten in het assortiment bij elkaar staan, waar u zelf een keuze uit mag maken. Zo heeft u straks een stevig, duurzaam tuinhuisje in uw tuin staan!

Alle opties bij elkaar

Op ons showterrein hebben we maar liefst 35 verschillende tuinhuizen voor u bij elkaar gezet. Hier mag u altijd eens komen kijken als u meer wilt weten over wat er nou allemaal mogelijk is met een tuinhuis. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft ervaren mensen in dienst die al uw wensen op uw gebied van uw tuinhuis van 4×4 meter voor u realiseren.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.