Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 3x3

Een tuin biedt vele mogelijkheden, die door veel mensen eigenlijk niet benut worden. Als u veel ruimte heeft in uw tuin, waarom kiest u er dan niet voor om hier een mooi tuinhuis neer te zetten? Zo heeft u een plek om even tot rust te komen, ongestoord een goed boek te lezen, of te genieten van een kopje thee of een goed glas wijn. Het mooie aan een tuinhuis is dat u dit het hele jaar door kunt gebruiken. Op koude dagen is een geïsoleerd tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof een heerlijke plek om tijd door te brengen.

Wat is er allemaal mogelijk met een tuinhuis?

Laten we het eens hebben over wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuis. Zo kunt u dit natuurlijk gebruiken om zelf te ontspannen, maar ook als werkkantoor of als ruimte voor fitnessapparaten. Het is ook een mooie plek om de kids even te parkeren als u zelf in huis werkzaamheden uit moet voeren. Zo’n tuinhuis is ook prima geschikt als bergruimte. Sterker nog: we kunnen zelfs een berging aan uw tuinhuis toevoegen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat een tuinhuis maken van het mooiste hout

De materialen voor uw tuinhuis: dat kunnen we kort en krachtig houden, want we gebruiken bij het maken van een tuinhuis altijd hout. Dan wel hout in meerdere verschillende soorten. Duurzaam, stevig hardhout, waarbij u erop kunt rekenen dat het er door de jaren heen alleen maar mooier uit zal gaan zien. Hout dat tegen een stootje kan en dat lacht om de weersomstandigheden. Die spullen die u in uw tuinhuis heeft staan, die staan daar dus altijd goed.

Wilt u nog meer weten?

Vragen zijn er om gesteld te worden, zeker ook als ze over uw aanstaande tuinhuis gaan. Schroom dan ook niet om ons te bellen of mailen om uw vragen aan ons te stellen. We hebben een nog betere oplossing: kom gewoon een keer langs op ons showterrein om daar huisjes, garages, schuren en andere overkappingen te komen bekijken. Kunnen we gelijk uw wensen eens grondig met u doornemen en wellicht zelfs een eerste ontwerp maken.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.