Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 2x4

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist als het aankomt op ontwerp, bouw en plaatsing van tuinhuizen, schuren, garages en overige overkappingen. Wij maken voor onze klanten tuinhuizen die helemaal op maat zijn gemaakt. We hebben het dan niet alleen over de maat van het tuinhuis, maar ook de stijl, het soort dak, de gebruikte soort hout en nog veel meer. Zo maken wij bijvoorbeeld een tuinhuis van 2x4 meter dat helemaal op de stijl van uw tuin aansluit.

Wat is er allemaal mogelijk met een tuinhuis?

Er zijn heel wat mogelijkheden te noemen die u heeft met een tuinhuis. We kunnen voor u een tuinhuis bouwen met een overkapping, waar u op warme dagen heerlijk onder kunt zitten. Of een tuinhuis dat u gebruikt als kantoor en waar u geheel ongestoord kunt werken. Wat te denken van een tuinhuis dat u inricht als fitnessruimte? Of een tuinhuis als speelruimte, waar uw kids ongestoord hun gang kunnen gaan?

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis van de beste materialen

Laat u uw tuinhuis door Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken, dan kan u er op rekenen dat u straks een prachtig buitenverblijf heeft. Wij gebruiken bij het maken van onze tuinhuizen altijd de mooiste, sterkste soorten hout. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis helemaal duurzaam is en dat het blijft staan in de sterkste stormen! Aan u de keuze welke soort hout het moet worden.

Meer weten? Kom langs op ons showterrein

Om onze klanten te helpen een keuze te maken hebben wij een showterrein ingericht waar we 35 verschillende modellen hebben geplaatst. Samen met u maken we een rondje over het terrein en kunt u zodoende inspiratie opdoen. Heeft u een idee opgedaan voor hoe uw tuinhuis van 2×4 meter er uit moet komen te zien? Wij zorgen er dan voor dat dit snel voor u wordt gerealiseerd.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.