Tuinhuis 2,5x3 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 2,5x3 meter

Tuinhuiscentrum van de Munckhof nodigt u bij deze uit om langs te komen op het showterrein in Neerkant. Hier staan namelijk maar liefst 35 verschillende tuinhuizen, schuren, garages en overkappingen op u te wachten. Prachtige gebouwen voor in uw tuin of op uw perceel, allemaal gemaakt van de mooiste soorten hout. Zo heeft u straks een goede indruk van wat er met hout allemaal mogelijk is. We kunnen bijvoorbeeld een tuinhuis van 2,5x3 meter voor u maken.

Optimaal genieten in uw tuin met een mooi tuinhuis

Natuurlijk is het ook zonder tuinhuis mogelijk om te genieten in uw tuin. Lekker op de loungebank genieten van de zon… Maar als het een keer geen mooie dag is en u toch lekker in de tuin wilt zitten, dan is een tuinhuisje natuurlijk een ideale oplossing. Hier zit u namelijk het hele jaar door comfortabel, weer of geen weer. We bouwen voor u goed geïsoleerde tuinhuis, maar dat daarbij ook de mogelijkheid biedt om de ramen of deuren open te gooien en de zomer binnen te laten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wat is er allemaal mogelijk in uw tuin?

Even afhangend van hoe groot uw tuin is, heeft u hier natuurlijk een zee aan mogelijkheden. Een tuinhuis van 2,5×3 meter is dan een goed begin, maar denk ook aan bijvoorbeeld een overkapping bij uw tuinhuis. De ideale plek om de tuinstoelen onder te slepen en de hele dag van het buitenleven te genieten. We bouwen voor u een tuinhuisje met extra berging, of een tuinhuis dat is voorzien van een houtopslag.

U bent welkom bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Nogmaals, we verwelkomen u graag op ons showterrein. Mooie tuinhuisjes bekijken en uw wensen doornemen met onze medewerkers. Deze helpen u graag een goede keuze te maken voor hoe uw tuinhuisje er straks uit moet komen te zien. We gaan dan snel aan de slag met het maken van een tuinhuisje dat sterk en duurzaam is en waar u vele jaren van kunt genieten!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.