Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Witte overkapping

Wilt u een overkapping toevoegen aan uw tuin? Een mooie overkapping, zoals bijvoorbeeld een prieel, een pergola, een kapschuur of een veranda… Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zorgen we ervoor dat deze overkapping helemaal volgens uw persoonlijke wensen wordt gemaakt. U bepaalt de maat, de gebruikte soort hout en het soort dak op de overkapping, maar ook de kleur hiervan. Zo kunt u bij ons kiezen voor een witte overkapping.

Een unieke overkapping voor uw tuin

Niet iedereen heeft dezelfde wensen als het op een overkapping aankomt. Per slot van rekening zijn ook geen twee tuinen hetzelfde. Vandaar ook dat wij onze klanten zo veel mogelijk opties willen geven als het op overkappingen aankomt. Neem hiervoor vooral ook even een kijkje bij de uitgebreide informatie over onze overkappingen die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Zo bent u helemaal op de hoogte van wat er bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal mogelijk is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping in uw favoriete kleur

Wij maken voor u een overkapping in een kleur die perfect aansluit op de stijl van uw tuin. Ligt de nadruk hier bijvoorbeeld op wit, dan wilt u natuurlijk ook een overkapping in deze kleur. Wij realiseren dit graag voor u. Kies de soort hout, waarna wij deze wit schilderen voor u. Zo heeft u een overkapping die mooi past bij uw persoonlijke stijl. Uiteraard is een andere kleur dan wit ook altijd mogelijk.

Witte overkappingen op ons showterrein

We hebben een showterrein ingericht waar we een groot aantal overkappingen voor u klaar hebben gezet. Hier krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met een overkapping. Uiteraard hebben we hier ook witte overkappingen voor u toegevoegd. Dit helpt u met het maken van de keuze voor een witte overkapping, of wellicht toch een overkapping in een andere kleur.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.