Vrijstaande overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Vrijstaande overkapping

Op zoek naar een mooie overkapping voor in de tuin? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een groot aantal opties voor je klaarstaan. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande overkapping. Dit is een veelzijdige en praktische toevoeging aan elke buitenruimte. U krijgt hierdoor niet alleen maar beschutting, u voegt ook meteen extra functionaliteit aan uw tuin toe. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het esthetische element van zo’n mooie overkapping in uw tuin!

Vrijstaande overkapping op maat

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een gerenommeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in het op maat maken van houten tuinhuisjes en overkappingen. Wij realiseren ook graag voor u een vrijstaande overkapping. We hebben een ruime showroom met 35 verschillende modellen voor u klaar staan, waar u altijd welkom bent om te komen bekijken welke soort overkapping op uw wensen aansluit. Een vrijstaande overkapping is daarbij een prima optie.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wat is een vrijstaande overkapping eigenlijk?

Een vrijstaande overkapping is een constructie die losstaat van andere gebouwen of structuren in uw tuin. In tegenstelling tot een overkapping die aan een huis of muur is bevestigd, is een vrijstaande overkapping volledig op zichzelf staand. Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren kunnen we deze overkapping precies zo maken als u wenst. Wilt u hier bijvoorbeeld alleen ontspannen, of is het ook een idee om deze te gebruiken als werkruimte? Ook een poolhouse, speelruimte of zelfs een fitnessruimte behoren tot de mogelijkheden.

Een functionele overkapping voor uw tuin

Een vrijstaande overkapping biedt veel flexibiliteit. Dit niet alleen qua functionaliteit, maar ook als het aankomt op de plek waar deze neergezet moet worden. U kunt een dergelijke overkapping namelijk op elke gewenste plek in uw tuin te plaatsen. Zo is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft in uw tuin en deze strategisch te positioneren voor het beste uitzicht, de optimale zonnestand of de gewenste privacy. Wij maken deze overkapping voor u geheel op maat, van het mooiste duurzame hout.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.