Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Ronde overkapping

Een overkapping aanschaffen voor uw tuin? Dan hoeft u alleen maar even bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof te komen kijken. Wij hebben het ruimste aanbod aan overkappingen voor u klaarstaan. Deze maken wij voor onze klanten altijd helemaal op maat. We leveren niet alleen maar vierkante en rechthoekige overkappingen. U heeft namelijk ook de keuze om een ronde overkapping bij ons aan te schaffen.

Genieten van een ronde overkapping

We willen allemaal zoveel mogelijk van onze tuin genieten. Op mooie, zomerse dagen kan de zon soms roet in het eten gooien. Als de zonnestralen te fel zijn, is het niet prettig om buiten te zijn. Tenzij u natuurlijk een mooie overkapping heeft waar u onder plaats kunt nemen. Deze overkapping is ook meteen de ideale oplossing voor regenachtige dagen. Een ronde overkapping zorgt ervoor dat u en uw mooie tuinset gewoon droog blijven.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wij maken een ronde overkapping van de mooiste materialen

We willen er graag voor zorgen dat u straks optimaal kunt genieten van uw tuin. Dat u op elk moment van de dag buiten kunt zitten om de frisse buitenlucht op te snuiven. Om te ontspannen, te relaxen en niet de hele dag binnen te hoeven verblijven. We gebruiken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof altijd de mooiste materialen voor uw overkapping. Dit is altijd hout, waarbij u dan de keuze heeft uit meerdere verschillende soorten.

Inspiratie opdoen in onze showterrein

Ziet u een ronde overkapping wel zitten, maar wilt u deze eerst een keer in het echt komen bekijken? Dan is het goed om een afspraak met ons te maken. U bent dan van harte welkom op ons showterrein, waar we meer dan 35 verschillende showmodellen hebben klaarstaan. Zo ziet u met eigen ogen hoe mooi die overkappingen zijn. Doe hier inspiratie op en neem met ons door hoe u wilt dat uw overkapping er straks uit komt te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.