Overkapping voor camper

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping voor camper

Heeft u een camper waar u een goede plek voor zoekt om deze neer te zetten? U kunt er dan voor kiezen om deze camper in een stalling neer te zetten. Dat is wel een gedoe… Iedere keer dat u met de camper op stap wilt gaan, moet u deze ophalen en na afloop weer terugbrengen. Als u op uw perceel ruimte heeft, kunt u er echter ook voor kiezen om een overkapping voor uw camper te laten maken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert deze graag voor u.

Een overkapping van het mooiste hout

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we vele jaren ervaring met het maken en plaatsen van overkappingen. Zo hebben wij ook al flink wat houten overkappingen voor voertuigen gemaakt. Een overkapping voor een camper behoort hierbij ook zeker tot de mogelijkheden. Let er hierbij wel op dat deze dan op uw eigen perceel moet kunnen staan. Het is niet toegestaan om de camper voor de deur op een openbare parkeerplek te laten staan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een mooie overkapping voor uw camper

U wilt graag een overkapping hebben die lang meegaat. U wilt nu eenmaal niet dat u de overkapping weer een keer opnieuw moet laten maken. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof mag u rekenen op een overkapping die duurzaam is. Wij gebruiken bij het maken hiervan altijd de mooiste soorten hout. Aan u de keus welke soort hout, maar ook welke kleur. Ook het kiezen van de afmetingen doen wij in overleg met u.

Hoe zien onze overkappingen er eigenlijk uit?

We laten u graag eens in het echt zien hoe onze overkappingen er uitzien. Ons vriendelijke, behulpzame personeel neemt graag een keer de opties door in onze showroom. Hier hebben wij een groot aantal verschillende modellen voor u klaar staan, wel 35 om precies te zijn. Zo krijgt u een goede indruk wat er allemaal mogelijk is voor een overkapping met camper van Tuinhuiscentrum van de Munckhof.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.