Overkapping voor auto

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping voor auto

Zou u uw auto graag eens wat meer beschut neer willen zetten? Een overkapping is dan een perfecte oplossing. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een groot aantal verschillende opties voor u bij elkaar staan. We maken graag een overkapping voor uw auto, waarbij we altijd de mooiste houtsoorten gebruiken. Deze overkapping maken wij uiteraard geheel op maat. Zo kunt u er ook voor kiezen om een overkapping voor meerdere voertuigen te laten maken.

Een prachtige overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Een overkapping voor uw auto heeft natuurlijk een belangrijke functie. U zorgt er hiermee voor dat de auto beschut staat en dat weersomstandigheden minder invloed hebben op uw auto. Maar daarnaast is een overkapping ook op esthetisch vlak een aanwinst. Wij maken voor u namelijk een mooie overkapping, geheel naar uw wens. U kunt er daarbij ook voor kiezen om de overkapping uit te breiden, zodat u hier bijvoorbeeld ook een berging of relaxruimte onder kunt laten realiseren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Laat ons een overkapping maken van de beste materialen

Een overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof ziet er vooral ook mooi uit. Dit komt niet alleen door het ontwerp van de overkapping, maar ook door het gebruikte materiaal. Wij werken namelijk altijd met de mooiste soorten hout. Hierdoor heeft uw overkapping een natuurlijke uitstraling. De verschillende soorten hout hebben allemaal een eigen karakter. Dit kunt u nog verder door ons laten accentueren door een bepaalde kleur voor uw overkapping te kiezen.

Hoe moet uw overkapping er uit komen te zien?

Wij adviseren u graag over de uitstraling van de overkapping, maar uiteraard neemt u de uiteindelijke beslissing. Wellicht heeft u al een eigen idee over de look. Zo niet, dan bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij namelijk vele overkappingen geplaatst, waarmee u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.