Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping van vuren hout

Wilt u een overkapping in uw tuin? Wellicht ziet u het wel zitten om het terras voor uw huis te laten overkappen, of heeft u een andere plek in uw tuin op het oog. Met een overkapping zorgt u ervoor dat u straks nog meer geniet van uw tuin. Regen heeft dan geen kans meer om u naar binnen te jagen en ook al te felle zon is dan geen probleem meer. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om u te voorzien van een overkapping op maat.

Overkappingen in meerdere soorten en maten

Overkappingen zijn in meerdere verschillende stijlen te krijgen. Denk aan een veranda, een kapschuur of een pergola. Maar zoals u elders op deze website zult zien hebben wij ook nog andere soorten overkappingen in het assortiment. Deze overkappingen leveren wij u geheel op maat. U hoeft zodoende niet bang te zijn dat de overkapping te groot is, of dat deze niet mooi aan uw huis aansluit. Elke overkapping van vurenhout wordt door ons perfect gerealiseerd.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van de mooiste soorten hout

Als u een overkapping wilt laten maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof, dan mag u er op rekenen dat wij hier altijd de mooiste soorten hout voor gebruiken. Zo bieden wij u een overkapping van vurenhout aan, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een overkapping van Douglas hout te krijgen. We nemen alle mogelijkheden qua materiaal graag een keer met u door.

Kom overkappingen bekijken in onze showterrein

We hebben een uitgebreid showterrein waar wij alle overkappingen die wij kunnen maken hebben neergezet. Er zijn hier ruim 35 showmodellen te vinden, waar u weer inspiratie uit kunt halen. We nemen de opties graag met u door en bekijken daarna wat uw specifieke wensen zijn. Zo weet u zeker dat u straks een overkapping heeft waar u het hele jaar door lekker van kunt genieten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.