Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met shutters

Op zoek naar een mooie overkapping voor in de tuin? Dan is een houten overkapping met shutters een prachtige, functionele toevoeging aan elke tuin. Deze biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon en de elementen, maar creëert daarnaast ook een stijlvolle buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunt u altijd terecht voor het op maat laten maken van een houten overkapping met shutters.

Wat is een houten overkapping met shutters eigenlijk?

Een houten overkapping met shutters is een constructie gemaakt van duurzaam hout, zoals hardhout of Douglas hout, die bescherming biedt tegen de zon en de regen. Wat deze soort overkapping uniek maakt, is de aanwezigheid van verstelbare shutters. Deze shutters kunt u eenvoudig openen en sluiten, om zo de gewenste hoeveelheid zonlicht en ventilatie door te laten. Zo kunt u de overkapping aanpassen aan de weersomstandigheden en uw persoonlijke voorkeuren.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een houten overkapping met shutters?

De verstelbare shutters van een houten overkapping bieden u een maximale flexibiliteit en controle over de hoeveelheid licht en ventilatie. U past de shutters gewoon aan op basis van het weer, de tijd van de dag en uw behoeften op het gebied van privacy. Dit zorgt voor een comfortabele buitenruimte, ongeacht de omstandigheden. Daarnaast voegt zo’n mooie, houten overkapping met shutters een vleugje elegantie en charme toe aan uw tuin. Zo wordt uw buitenruimte een nog aangenamere plek om tijd door te brengen.

Duurzame kwaliteit van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof mag u erop vertrouwen dat uw houten overkapping met shutters wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, met vakmanschap. Hout is van nature duurzaam en daarbij ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo heeft u langdurig plezier van die mooie overkapping! Wilt u meer weten hierover? Maak dan een afspraak om meer dan 35 modellen te komen bekijken op ons showterrein.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.