Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met sedumdak

U wilt een overkapping laten maken voor in uw tuin, maar daarbij ook een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dan is een overkapping met een sedumdak altijd de juiste keuze. Op dit dak worden namelijk allerhande plantjes geplaatst. Deze zijn niet alleen maar bedoeld voor de sier, maar hebben een milieuvriendelijke functie. Zo halen ze CO2 uit de lucht en zorgen ze op een natuurlijke manier voor een betere isolatie.

Een sedumdak is een duurzame keuze

Een sedumdak ziet er altijd mooi uit. Niet verwonderlijk, want we hebben het hier over een dak waar vele plantjes bovenop zitten. U maakt hierbij zelf de keuze welke plantjes u wenst. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het kiezen. We hebben meerdere verschillende soorten plantjes in het assortiment, die samen zorgen voor een mooi, groen tapijt op het dak van uw overkappingen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een sedumdak op een houten overkapping

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof mag u er sowieso op rekenen dat u kiest voor een duurzame, natuurlijke oplossing. Wij gebruiken namelijk altijd alleen maar hout bij het maken van een dak. U heeft hierbij de keuze uit meerdere verschillende soorten hout, die wij dan ook nog eens voor u kunnen verven. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen over onze overkappingen aan ons te stellen.

Kom onze sedumdaken bekijken in onze showroom

In onze showroom vindt u alle mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van overkappingen bij elkaar. We hebben hier namelijk maar liefst 35 verschillende modellen staan van overkappingen die wij voor u kunnen maken. Uiteraard gebruiken we hierbij ook verschillende daken. Zo weet u straks zeker dat u een dak heeft dat helemaal bij uw overkapping en tuin past!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.