Overkapping met schuur 9 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuur 9 meter

Heeft u een flinke tuin waar u graag meer uit zou willen halen? Het is natuurlijk leuk om hier mooie planten te hebben staan, of een comfortabele tuinset… Maar als u nog meer wilt kunnen genieten van de tuin, dan raden wij u aan om eens te overwegen hier een overkapping neer te laten zetten. Daarmee zorgt u er namelijk voor dat u de hele dag door kunt blijven genieten van uw tuin, zelfs als de zon te fel schijnt of het gaat regenen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert deze overkapping graag voor u.

Een overkapping met schuur laten maken

Een overkapping is de ideale plek om onder te ontspannen. Geen zorgen over wisselende weersomstandigheden… Maar zou het niet mooi zijn om in dit geval het aangename met het nuttige te combineren? Heeft u genoeg ruimte voor een flinke overkapping, dan kunt u bijvoorbeeld ook een overkapping met schuur van 9 meter door ons laten maken. Een prachtige overkapping waar u ook nog eens uw spullen veilig onder op kunt bergen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping met schuur van 9 meter laten realiseren

We nemen graag een keer met u door wat er allemaal mogelijk is met een overkapping. We maken voor u een overkapping met schuur van 9 meter, maar we kunnen deze ook in elke gewenste andere maat voor u realiseren. Daarbij kiest u natuurlijk ook zelf de houtsoort voor de overkapping. Mooi vurenhout, of stoer Douglas hout? Dit hout kunnen wij dan ook nog eens in die kleur schilderen die u het mooiste vindt.

Schakel Tuinhuiscentrum van de Munckhof in voor uw overkapping

We kunnen ons voorstellen dat u wel eens in het echt zou willen zien wat wij allemaal voor u kunnen maken. Dit is geen probleem! U bent namelijk van harte welkom om een keer bij ons langs te komen en te bekijken hoe onze overkappingen er uitzien. We hebben namelijk een showterrein met ruim 35 modellen. We nemen deze graag met u door, waarna we samen bekijken hoe uw eigen overkapping er uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.