Overkapping met schuur 7 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuur 7 meter

Tijd voor iets nieuws in de tuin? Een mooie tuinset, een vijvertje, of een aantal nieuwe planten… U kunt er dan natuurlijk ook voor kiezen om juist een plek te maken waar u extra van het buitenleven kan gaan genieten. Een mooie overkapping bijvoorbeeld, die u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof in meerdere verschillende uitvoeringen kunt laten realiseren. Een overkapping om onder te chillen, maar ook een met een praktisch nut. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een overkapping met schuur van 7 meter maken.

Geniet van uw overkapping

Een overkapping is de ideale plek om onder te zitten en te genieten van mooie zomerdagen. Perfect geschikt als later op de dag de zonnestralen te fel worden. Of om onder te blijven zitten als het begint te regenen, maar u geen zin heeft om naar binnen te gaan. We combineren bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof graag het aangename met het nuttige. Zo maken we graag een extra schuur onder die overkapping. Heeft u gelijk een mooie plek om al uw tuinspullen in op te bergen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een duurzame overkapping realiseren

Als wij voor een klant aan de slag gaan met een overkapping met schuur van 7 meter, dan mag u er op rekenen dat wij hier altijd de beste materialen voor gebruiken. En welk materiaal is in dit geval nou beter om te gebruiken dan hout? We hebben meerdere verschillende soorten hout in de aanbieding, die wij ook nog eens in een door u gewenste kleur kunnen schilderen. Zo heeft u straks een overkapping die perfect in uw tuin past. Daarbij vooral ook een overkapping die duurzaam is en een natuurlijke uitstraling heeft.

Overkappingen kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

U mag altijd even bij ons binnenlopen om overkappingen te komen bekijken. We hebben een ruim assortiment aan verschillende overkappingen voor u klaarstaan. Zo krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is, maar ook van de kwaliteit die wij leveren. Een van onze medewerkers neemt dan uw wensen met u door, zodat wij aan de slag kunnen gaan met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van uw overkapping met schuur van 7 meter.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.