Overkapping met schuur 6 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuur 6 meter

Voor een overkapping op maat bent u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof aan het juiste adres. Wij leveren u namelijk een overkapping die er helemaal zo uit komt te zien als u wenst. Een prachtige overkapping met schuur van bijvoorbeeld 6 meter. Hier heeft u niet alleen ruimte om lekker te genieten van het buitenleven, maar heeft u daarbij ook nog extra opbergruimte voor al uw tuinspullen. Wij realiseren deze overkapping graag voor u.

Een multifunctionele overkapping

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we overkappingen op maat. Hierbij kiest u niet alleen maar de afmetingen van de overkapping, maar ook het doel hiervan. Wilt u een overkapping die primair bedoeld is om onder te ontspannen? Dan gaan wij hier graag mee aan de slag voor u. Maar als u veel ruimte in uw tuin heeft, is het natuurlijk ook mogelijk om hier een schuur aan toe te voegen. Met een schuur kunt u zo eenvoudig alle spullen die u gebruikt in uw tuin opbergen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Stevige materialen voor uw overkapping

Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een nieuwe overkapping, dan gebruiken we hier altijd de beste materialen voor. We begrijpen als geen ander dat u er niet op zit te wachten dat die overkapping er na een aantal jaar niet meer zo mooi uitziet. De houtsoorten die wij gebruiken kunnen de weersomstandigheden aan en zijn daarbij ook nog eens zeer duurzaam. U kiest de soort hout en ook de kleur van de overkapping. Deze kan namelijk door ons ook nog eens geschilderd worden.

Meer weten over een overkapping met schuur van 6 meter?

U bent nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan gewoon vandaag nog contact met ons op om deze met ons door te nemen. Of beter nog: maak een afspraak met ons om langs te komen op ons showterrein. Hier hebben wij 35 verschillende modellen voor u klaarstaan. Doe hier inspiratie op en overleg daarna met een van onze medewerkers hoe u wilt dat uw eigen overkapping er precies uit komt te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.