Overkapping met schuur 5 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuur 5 meter

Heeft u grote plannen met uw tuin? Wilt u hier bijvoorbeeld een overkapping aan toevoegen, maar zou u het ook wel fijn vinden om extra opbergruimte in uw tuin te krijgen? Dan is het goed om even een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u in petto hebben. We kunnen bijvoorbeeld een overkapping met een schuur van 5 meter voor u realiseren. Zo heeft u in een klap zowel de overkapping als de bergruimte!

Even helemaal bijkomen onder de overkapping

U heeft een drukke dag gehad op uw werk en wilt het liefste even in de tuin tot rust komen? De weergoden hebben alleen andere plannen, want het is flink gaan regenen en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal ophouden. Met een overkapping hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. U kiest er gewoon voor om onder de overkapping op een lekkere loungebank plaats te nemen. Zeker als u kiest voor een overkapping met een schuur van 5 meter heeft u hier meer dan genoeg ruimte voor.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Extra bergruimte onder de overkapping

Met een schuur onder uw overkapping voegt u extra opbergruimte toe aan de tuin. Het is daarbij aan u hoe groot deze schuur dan moet worden. U kunt ervoor kiezen dat de schuur maar een klein stukje van de overkapping inneemt, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een groter deel door de schuur te laten gebruiken. Het is hierbij goed om even te bekijken wat u allemaal in de schuur wilt zetten.

Kom een overkapping met schuur van 5 meter bekijken bij ons

Voor mensen die nog niet helemaal zeker weten wat ze willen met hun overkapping hebben we een showterrein ingericht. Hier staan meer dan 35 modellen voor u klaar van de verschillende overkappingen die wij kunnen realiseren voor u. We leiden u graag rond op ons terrein om alle opties eens te bekijken. Zo kunt u straks de keuze maken voor de overkapping die het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. Al onze overkappingen zijn daarbij gemaakt van het mooiste hout en zodoende zeer duurzaam!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.