Overkapping met schuin dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuin dak

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van overkappingen, die voor u ook een prachtige, duurzame overkapping kan realiseren? Met een overkapping maakt u van uw tuin een nog fijnere plek om tijd door te brengen. Weersomstandigheden zullen u dan niet meer zomaar uw tuin uit jagen! Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist op het gebied van tuinhuizen in alle soorten modellen. Zo kunnen wij voor u een overkapping met een schuin dak realiseren.

Kiezen voor een schuin dak

Een overkapping hoeft niet standaard altijd maar een plat dak te hebben. Integendeel, want het is namelijk mogelijk om een groot aantal verschillende soorten te daken voor u op de overkapping te bevestigen. Denk aan een puntdak, een lessenaarsdak of een sedumdak. Een schuin dak is altijd een goede optie, aangezien dit een aantal voordelen met zich meebrengt. Voordelen als een prima afwatering, een goede weerstand tegen rukwinden en een goede esthetiek.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een duurzaam dak op uw overkapping

Wanneer we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een overkapping maken, dan mag u er altijd op rekenen dat dit een overkapping is die gemaakt is van duurzame materialen. Denk aan de mooiste soorten hout, die zorgen voor een stevige overkapping met een dito dak. Hout heeft daarbij ook nog eens veel karakter en een natuurlijke uitstraling. Daarbij kunnen wij het hout voor u schilderen in elke kleur die u wenst.

Onze overkappingen bekijken

We laten u graag zien wat er bij ons allemaal mogelijk is op het gebied van overkappingen. Maak een afspraak om bij ons langs te komen en ruim 50 showmodellen te bekijken. We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te geven alles eens op uw gemak te bekijken. We geven u daarbij informatie en tips en nemen uw persoonlijke wensen door. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag met het maken van een prachtige overkapping met schuin dak voor u.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.