Overkapping met schuifpui

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met schuifpui

Voor overkappingen voor in de tuin bent u aan het juiste adres. We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof namelijk meerdere verschillende overkappingen voor u in het assortiment klaarstaan. Denk bijvoorbeeld eens aan een stijlvolle houten overkapping met een schuifpui. Een overkapping met een schuifpui is een prachtige toevoeging aan uw tuin, waarmee u het hele jaar door kunt genieten van een harmonieuze samensmelting van binnen en buiten.

Waarom kiezen voor een overkapping met een schuifpui?

Met een schuifpui kunt u heel eenvoudig de grens tussen uw woonruimte en de overdekte buitenruimte wegnemen. Deze soort overkapping biedt namelijk het beste van twee werelden. U kunt hiermee het hele jaar door van uw buitenruimte genieten, terwijl u tegelijkertijd beschutting heeft tegen weersinvloeden. Een schuifpui maakt het mogelijk de ruimte eenvoudig te openen of te sluiten. Zo geniet u op een zomerse dag van frisse lucht en natuurlijk licht, of op een koude, regenachtige dag van een beschutte en verwarmde ruimte.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe moet uw overkapping met schuifpui er straks uitzien?

Bij het laten maken van een overkapping met schuifpui is het belangrijk om goed na te denken over het ontwerp en de stijl. Bij voorkeur laat u door onze vakmensen natuurlijk iets maken dat het beste bij u en uw tuin past. Hout is dan een uitstekende keuze, voor een natuurlijke en warme uitstraling. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt gebruik van hoogwaardig hout en biedt oplossingen op maat. Zo heeft u straks een houten overkapping met schuifpui, die helemaal aansluit op uw specifieke wensen, alsmede op de esthetiek van uw tuin.

Kwaliteit en vakmanschap

We staan als Tuinhuiscentrum van de Munckhof bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. We gebruiken altijd hoogwaardige materialen en zetten onze ervaring en kennis in bij het vervaardigen van overkappingen en tuinhuisjes. Wij maken schuifpuien die duurzaam en stevig zijn en die er daarbij ook prachtig uitzien. Kom dan ook een keer langs in onze showroom om hier meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen maken. Uiteraard doet u hier ook meteen inspiratie op door onze vele showmodellen te bekijken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.