Overkapping met plat dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met plat dak

Op het gebied van overkappingen heeft u bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof heel wat mogelijkheden. Wij maken graag voor u een overkapping op maat, waarbij u er altijd op mag rekenen dat deze overkapping helemaal naar uw wens is gerealiseerd. U kunt kiezen voor de afmetingen, voor de gebruikte houtsoort, voor de kleur… Maar u kunt ook kiezen wat voor dak u op uw overkapping wilt hebben. Kies bijvoorbeeld voor een overkapping met een plat dak.

Een plat dak is een praktische keuze

Er zijn meerdere opties als het aankomt op verschillende daken, maar een plat dak is wel een van de meest populaire keuzes. Dat is ook niet verwonderlijk, want een dergelijk dak brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het een soort dak dat eenvoudig te plaatsen is, wat ervoor zorgt dat u de kosten lager houdt. Daarbij is een plat dak praktisch en ziet het er eenvoudigweg zeer strak uit.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een plat dak op uw overkapping

We maken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof meerdere soorten overkappingen. Denk aan een veranda, een kapschuur of een tuinhuisje. Een plat dak is voor al deze opties een goede keuze. Het is namelijk ook eenvoudig om onderhoud te plegen aan een dergelijk dak. Wilt u meer weten over wat er mogelijk is met een overkapping met een plat dak? Neem dan contact met ons op om uw wensen en vragen met ons door te nemen.

Kiezen voor een plat dak

Met een plat dak op uw overkapping maakt u een goede keuze. U kunt dit komen bekijken op ons showterrein, waar we een grote verscheidenheid aan overkappingen klaar hebben staan. Ook de overkapping met een plat dak is volop aanwezig. Neem dan ook eens een kijkje om te zien wat u het mooiste vindt. U heeft hierbij dan ook de keuze uit de afmetingen voor uw overkapping, alsmede het gebruikte materiaal. We hopen u snel een keer te mogen verwelkomen!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.