Overkapping met pergola

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met pergola

Bent u op zoek naar een mooie overkapping voor in de tuin? Een overkapping met pergola is dan een goede keuze. Dit is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor uw buitenruimte. Een houten overkapping met pergola biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar creëert ook een prachtige, sfeervolle omgeving waarin u straks optimaal gaat genieten van het buitenleven. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staan we klaar om voor u een prachtige overkapping met pergola te maken.

Een mooie combinatie van functionaliteit en ontwerp

U wilt een overkapping met pergola laten maken door onze vakmensen? Dan is het belangrijk om eerst even goed na te denken over de gewenste functionaliteit en het ontwerp. Wilt u met de overkapping een plek maken om te loungen, te dineren of te ontspannen? Een pergola voegt dan een stijlvolle dimensie toe aan de overkapping. Ook krijgt u hierdoor de mogelijkheid om bijvoorbeeld schaduwrijke plekken te creëren met behulp van klimplanten. Kijk ook goed naar de afmetingen en vorm van de pergola, om er zo goed voor te zorgen dat deze helemaal past bij de overkapping en uw tuin.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste overkappingen van hout

Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt overkappingen en tuinhuisjes van hoogwaardig hout. Dit is een materiaal met een warme en natuurlijke uitstraling, die perfect past bij een overkapping met pergola. Het is duurzaam, gemakkelijk te bewerken en kan altijd geheel worden aangepast aan uw specifieke smaak en stijl. Kijk hierbij vooral ook even naar de opties om alles af te werken, zoals beitsen of schilderen. Zo stemt u de overkapping en pergola helemaal af op uw persoonlijke voorkeuren en de esthetiek van uw tuin.

Waarom kiezen voor Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Tuinhuiscentrum van de Munckhof is het maatwerk en vakmanschap dat wij u bieden. We begrijpen als geen ander dat elke tuin uniek is. Daarom nemen we van tevoren goed uw wensen en behoeften door. U kunt hiervoor ook altijd inspiratie opdoen in onze ruime showroom. Hier staan 50 verschillende modellen voor u klaar. Dit stelt u in staat om verschillende overkappingen met pergola’s te bekijken en zo ideeën op te doen voor uw eigen ontwerp. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.