Overkapping met lessenaarsdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met lessenaarsdak

Als het aankomt op overkappingen, heeft u vele keuzes. We hebben het dan over de afmetingen van de overkapping, de stijl, het materiaal. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we voor u een overkapping op maat, die helemaal op uw wensen is afgestemd. Zo kunt u bij ons ook kiezen wat voor dak u op uw overkapping wilt hebben. Een lessenaarsdak is daarbij een van onze meest populaire opties.

Wat voor dak op uw overkapping?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt u een groot aantal opties als het aankomt op het soort dak voor op uw overkapping. Een plat dak is een soort dak dat veel voorkomt, evenals een puntdak, een schuin dak en een sedumdak. Het lessenaarsdak is een optie die steeds vaker door onze klanten wordt gevraagd. Niet verwonderlijk, want dit schuine soort dak ziet er namelijk prachtig uit. Daarbij zorgen dergelijke daken ook voor een goede afwatering.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een dak van de beste materialen

Het maken van een dak is voor ons een klus waar we ons best op doen. Een dak moet nu eenmaal perfect worden afgewerkt, zodat er geen lekkage kan ontstaan. We maken onze daken altijd van de mooiste soorten hout. Denk hierbij aan Douglas-hout of vurenhout, maar we hebben ook nog andere soorten hout waar u uit kunt kiezen. Kies ervoor om het dak in de natuurlijke houtkleur te houden, of laat ons het dak verven of beitsen in een kleur die het beste bij uw tuin past.

Kom daken kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We hebben op ons showterrein een groot aantal overkappingen voor u klaarstaan. Zo ziet u met eigen ogen wat de kwaliteit is van deze overkappingen, maar ook hoe de verschillende daken er uitzien. We vertellen u graag meer over de voordelen van een lessenaarsdak en helpen u bij het maken van een keuze voor de juiste overkapping voor uw buitenruimte.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.