Overkapping met deur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met deur

Wilt u nog meer kunnen ontspannen en genieten in uw tuin? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u klaar hebben staan. Wij kunnen namelijk een prachtige overkapping voor u maken, waarbij u er zeker van mag zijn dat deze van de mooiste materialen is gemaakt. We bieden u daarbij een groot aantal verschillende overkappingen, waaronder ook een overkapping met deur.

Een overkapping op maat laten maken

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij een overkapping altijd geheel op maat. Geen twee tuinen zijn precies hetzelfde, waarom zouden twee overkappingen dat dan wel moeten zijn? We willen juist een overkapping voor u maken die helemaal aansluit op uw persoonlijke stijl en tuin. Zodat u straks met een tevreden gevoel onder uw nieuwe overkapping plaats kan nemen en hier optimaal kan genieten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Overkappingen van het mooiste materiaal

Het is belangrijk dat een overkapping gemaakt wordt van goed, stevig materiaal. Het is nu eenmaal zo dat een overkapping goed tegen de Nederlandse weersomstandigheden moet kunnen. Vandaar dat wij bij het maken van een overkapping altijd hout gebruiken. Niet zomaar hout, maar bijvoorbeeld Douglas hout en vurenhout. Hout dat tegen een stootje kan en dat een geheel eigen karakter heeft.

Genieten van uw nieuwe overkapping

We maken graag een overkapping voor u. Of u nu een Kapschuur, een pergola of een veranda in uw tuin wilt hebben, wij zorgen ervoor dat deze er straks helemaal perfect bij staat. Kom eens langs op ons showterrein, waar wij ruim 35 showmodellen voor u klaar hebben staan. U kunt dan ook met eigen ogen zien hoe een overkapping met deur er in het echt uitziet. We nemen dan uw specifieke wensen met u door, zodat wij een mooie overkapping voor u kunnen maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.