Overkapping met berging

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping met berging

Een overkapping met een berging is een uitstekende keuze voor als u op zoek bent naar een praktische en functionele toevoeging aan uw tuin. Hiermee heeft u namelijk niet alleen maar een beschutte ruimte om te kunnen ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Daarnaast is het ook meteen een handige opslagoplossing voor tuingereedschap, fietsen en andere spullen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd in het maken van houten overkappingen en tuinhuisjes op maat. Bij ons kunt u dan ook de perfecte overkapping met berging laten maken.

Waar moet u op letten bij een overkapping met berging

Er is een aantal zaken waar u goed op moet letten als u een overkapping met berging wilt maken voor in uw tuin. Bepaal om te beginnen hoeveel ruimte er nodig is voor zowel de overkapping als de berging. Meet hiervoor de beschikbare ruimte in uw tuin zorgvuldig op. Bedenk daarbij hoeveel ruimte u nodig heeft om comfortabel te kunnen genieten van de overkapping en om de berging efficiënt te gebruiken. Het team van Tuinhuiscentrum van de Munckhof helpt u graag bij het bepalen van de juiste afmetingen. Dit op basis van zowel uw wensen als de beschikbare ruimte.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waar gaat u uw overkapping met berging voor gebruiken?

Het is ook goed om na te denken over waar u de overkapping en de berging voor wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een buitenwoonkamer, een eetgedeelte of een overdekte plek om te barbecueën? Kijk dan ook naar de indeling en opslagmogelijkheden voor de berging. Wij adviseren u graag over de verschillende ontwerpmogelijkheden, alsmede de optimale indeling voor zowel de overkapping als de berging. Hier kunt u altijd een keer voor langskomen bij ons showterrein. Hier doet u dan gelijk inspiratie op voor de inrichting van uw houten overkapping met berging.

Kies voor Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We raden u aan om te kiezen voor Tuinhuiscentrum van de Munckhof als u interesse heeft voor overkappingen. Bij ons kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte overkappingen en tuinhuisjes. Elke tuin en elke klant is uniek, daarom bieden we altijd een oplossing op maat, die perfect aansluit op uw specifieke wensen en behoeften. Met onze jarenlange ervaring in het vakmanschap van houtbewerking, kunnen wij alles voor u realiseren wat u maar wenst.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.