Overkapping L-vorm

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping L-vorm

Wilt u een overkapping toevoegen aan uw tuin en daarbij optimaal gebruik maken van de ruimte die u tot uw beschikking heeft? Dan is een L-vormige overkapping de ideale keuze. Dit biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de elementen, maar creëert daarbij ook een unieke en esthetisch aantrekkelijke buitenomgeving. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte houten tuinhuisjes en overkappingen. Ook voor een L-vormige overkapping kunt u bij ons terecht

Wat is een L-vormige overkapping?

Een L-vormige overkapping is een constructie waarbij de overkapping in de vorm van een ‘L’ wordt geplaatst. Oftewel, de overkapping strekt zich uit in twee verschillende richtingen, zodat er een hoek wordt gevormd. Op deze manier kan het ontwerp worden aangepast aan de beschikbare ruimte en de specifieke behoeften van de klant. We maken vaak een overkapping in L-vorm, voor klanten die graag optimaal gebruik willen maken van de ruimte die ze in hun tuin tot hun beschikking hebben.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Wanneer kiest u voor een L-vormige overkapping?

Een L-vormige overkapping is ideaal wanneer u de beschikbare ruimte in uw tuin optimaal wilt benutten. Door de hoekvorm kunt u de overkapping makkelijk integreren in een hoek van uw tuin. Maar daarbij is een houten overkapping in L-vorm ook multifunctioneel. Door het unieke ontwerp van een L-vormige overkapping is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende functies en zones te creëren. Zo gebruikt u het ene stuk van de overkapping als een buitenwoonkamer met loungebanken en een eettafel, terwijl het andere deel bijvoorbeeld gebruikt kan worden als een opslagruimte of werkruimte. Zo is het mogelijk om de overkapping aan te passen aan uw specifieke levensstijl en behoeften.

Kies voor een houten overkapping in L-vorm van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en stijlen, om ervoor te zorgen dat de L-vormige overkapping perfect aansluit bij de uitstraling van uw tuin en huis. We gebruiken altijd het mooiste duurzame hout, zodat u straks een overkapping heeft waar u vele jaren van kunt gaan genieten. Kom onze overkappingen gerust een keer bekijken op ons speciaal ingerichte showterrein.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.