Overkapping 8x3

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 8x3

Heeft u interesse voor een mooie overkapping voor in de tuin, maar wilt u dan het liefste wel dat dit een flinke overkapping wordt? Misschien heeft u gewoon een grote tuin, waar u overal wilt kunnen genieten van mooie dagen. Of u heeft een tuin die nog groter is, maar waar u dan een flink stuk wel van wilt laten overkappen. Wat uw wensen op dit gebied ook zijn, wij realiseren deze overkapping van 8x3 meter graag voor u. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is al jarenlang gespecialiseerd op dit gebied.

Een overkapping zoals u deze wilt

Er is met een mooie overkapping veel mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een veranda aan uw huis te laten bouwen. U heeft dan niet alleen de afmetingen van uw huis groter gemaakt, maar ook nog eens een heerlijke loungeplek gecreëerd. Als u ervoor kiest om deze veranda af te laten sluiten met een schuifpui, dan geniet u ook op koude dagen van uw veranda. En als het dan weer wel mooi weer is, dan gooit u die schuifpui gewoon open. Dan kan het genieten pas echt beginnen!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Hoe moet uw overkapping er uit komen te zien?

We vertellen u graag meer over wat er mogelijk is met een overkapping. We maken overkappingen in elke stijl die u maar wenst. Daarbij zit u niet vast aan een bepaalde afmeting. Elke tuin is anders en daarom bepaalt u straks zelf hoe groot uw overkapping moet worden. Een overkapping van 3×8 meter is mogelijk, maar ook met andere maten gaan we graag aan de slag. De mogelijkheden op dit gebied nemen we graag een keer met u door.

Onze overkappingen in het echt bekijken

Ziet u het helemaal zitten om straks onder een mooie overkapping in de tuin te zitten? Dan horen we graag van u. Maak bijvoorbeeld een afspraak met ons, om een keer langs te komen op ons showterrein. Hier vindt u ruim 50 verschillende overkappingen en tuinhuisjes bij elkaar, die wij u graag van dichtbij laten zien. U krijgt zo een goede indruk van wat er mogelijk is, maar doet ook meteen inspiratie op. Aan de hand hiervan bespreken we dan met u hoe uw eigen overkapping er uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.