Overkapping 7x4

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 7x4

Met een overkapping zorgt u ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw tuin. Niet meer naar binnen rennen als het regent, of vluchten omdat de zon te fel schijnt. Nee, met een goede overkapping blijft u gewoon lekker buiten zitten en zijn de elementen geen belemmering voor u. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we een overkapping van 7x4 meter voor u die helemaal aansluit op uw wensen. Wat voor stijl, kleur en soort hout wilt u? We nemen dit graag met u door.

Een overkapping door de professionals

Het is belangrijk om een overkapping te laten maken door een professioneel bedrijf. Per slot van rekening wilt u toch ook dat die overkapping er niet alleen maar mooi uitziet, maar dat hij daarbij ook nog eens stevig en duurzaam is. Wij zorgen ervoor dat er straks een overkapping van 4×7 meter in uw tuin staat die wel tegen een stootje kan. Wat voor weer het ook is, u zit straks ontspannen onder uw overkapping te genieten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping voor het hele jaar

Een overkapping in de tuin is niet alleen maar een optie voor de zomer en mooie lentedagen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om deze overkapping dicht te laten maken. Zo heeft u bijvoorbeeld een veranda die ervoor zorgt dat uw huis groter is. Is het op een dag wel mooi weer? Dan gooit u gewoon de schuifpui open en stapt u zo de tuin in. U maakt hiermee uw huis groter en benut daarbij de mogelijkheden van uw buitenverblijf beter.

Genieten van een mooie overkapping

We gaan bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof graag aan de slag met het maken van een overkapping van 7×4 voor u. We nemen uw wensen op dit gebied graag een keer met u door. Hiervoor kunt u altijd even langskomen op ons showterrein. Onze professionals nemen uw wensen met u door en laten onze 35 showmodellen aan u zien. Zo weet u zeker dat u straks een overkapping heeft die er helemaal zo uitziet als u wenst!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.