Overkapping 6x4

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 6x4

Voor een overkapping die u helpt nog meer van uw tuin te genieten hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof namelijk een zeer ruim assortiment aan mogelijkheden voor u klaarstaan. Kiest u voor een veranda? Een prieel? Een kapschuur? Of toch liever een tuinhuisje? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren deze voor u. Zo maken we bijvoorbeeld een overkapping van 6x4 meter, maar zijn andere maten ook een optie.

Laat ons die mooie overkapping voor u maken

Er is veel mogelijk met een overkapping. Zeker als u kiest voor een flinke overkapping van 6×4 meter. Zo zorgt u ervoor dat een groot deel van uw tuin is bedenkt. Heerlijk als u net aan het genieten bent in de tuin, maar het begint te regenen. U hoeft dan niet naar binnen te haasten of uw tuinmeubels naar binnen te slepen. Ideaal ook als u onder de overkapping van een heerlijk avondmaal aan het genieten bent.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste overkappingen van Nederland

We hebben door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan met het maken van overkappingen. We durven dan ook wel te zeggen dat onze overkappingen behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Wij gebruiken ons vakmanschap, maar ook de mooiste materialen die hiervoor te gebruiken zijn. Elke overkapping van 4×6 meter die wij maken, bestaat geheel uit hout. Dit is een materiaal dat niet alleen een echte, natuurlijke uitstraling heeft. Het is daarbij namelijk ook nog eens heel sterk en duurzaam.

Hoe komt uw overkapping er uit te zien?

We hebben hier geen ruimte om alle mogelijkheden op het gebied van een overkapping met u door te nemen. Het is dan ook beter om u bij deze uit te nodigen om een keer langs te komen op ons showterrein. We hebben hier ruim 35 verschillende overkappingen klaarstaan, die we graag aan u laten zien. Heeft u een overkapping gevonden die u aanspreekt? Dan realiseren wij deze graag voor u.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.