Overkapping 6x3

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 6x3

Wilt u meer kunnen genieten van uw tuin en hier echt een klein paradijsje van maken? Dan is het goed om hiervoor even een kijkje te nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben namelijk vele jaren ervaring met het realiseren van overkappingen in alle mogelijke soorten en maten. Bij ons zit u niet vast aan een bepaalde maat, maar bepaalt u zelf hoe groot die overkapping moet worden. Wilt u dan ook bijvoorbeeld een overkapping van 6x3? Dan zorgen wij ervoor dat deze voor u wordt gemaakt.

Genieten van uw tuin met een mooie overkapping

Met een overkapping is heel wat mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om onder deze overkapping een mooie tuinset neer te zetten. U kunt dan op elk gewenst moment van de dag genieten, zelfs als het regent of de zon erg fel schijnt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een buitenkeuken onder de overkapping neer te zetten, of hier een ruime eettafel te plaatsen. Kiest u ervoor de overkapping dicht te laten maken? Dan kunt u deze zelfs het hele jaar door gebruiken!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste overkappingen van hout

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof gebruiken we bij het realiseren van een overkapping alleen maar de mooiste soorten hout. Hout is niet alleen een mooi, natuurlijk materiaal, het is daarnaast ook een sterk en duurzaam materiaal. Kies bij ons de soort hout en de kleur. U kunt voor de natuurlijke kleur van het hout gaan, maar het is ook mogelijk om dit door ons in een bepaalde kleur te laten lakken. Zo sluit de stijl van uw overkapping helemaal aan op uw tuin!

Kom overkappingen kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken een goede indruk te krijgen van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Vandaar ook dat wij een groot aantal modellen klaar hebben staan op ons showterrein. Hier ziet u dan van wat voor kwaliteit onze overkappingen gemaakt zijn. We nemen daarbij met u uw wensen door, zodat we zeker weten dat u straks een overkapping heeft waar u heerlijk van gaat genieten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.