Overkapping 6 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 6 meter

Nog meer genieten van uw tuin? Dan is een overkapping een goede optie! Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een groot aantal verschillende opties voor u klaarstaan. We maken voor u bijvoorbeeld een veranda, een kapschuur of een pergola, waarbij u de keuze heeft hoe deze er precies uit komt te zien. Wilt u meer weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is? Dan mag u hier altijd even contact over opnemen.

Nog meer genieten van uw tuin

Met een overkapping van 6 meter zorgt u ervoor dat er een groot stuk van uw tuin is bedekt. Een ideale oplossing als u een mooie loungeset neer wil zetten, met kleurrijke, sfeervolle kussens. U hoeft deze dan namelijk niet steeds naar binnen te dragen als het begint te regenen. Zelf hoeft u dan ook niet uw fijne tuin uit. En deze overkapping van 6 meter werkt natuurlijk net zo goed als de zon al te fel schijnt. De stralen worden opgevangen door de overkapping, terwijl u lekker door blijft genieten!

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van mooie materialen

Die overkapping voor in uw tuin maken wij van de mooiste materialen. We gebruiken bij het maken van een overkapping altijd hout. Dit is een duurzaam, natuurlijk materiaal dat ook nog eens heel sterk is. We kunnen voor u een overkapping maken van meerdere verschillende soorten hout. Denk aan vurenhout of Douglas hout, maar we hebben hiernaast ook nog andere soorten hout in het assortiment.

Doe inspiratie op in onze showterrein

We laten u graag in het echt zien hoe mooi onze overkappingen zijn. Maak een afspraak met Tuinhuiscentrum van de Munckhof om langs te komen. We nemen u dan mee langs alle modellen van overkappingen die wij klaar hebben staan. Zo krijgt u een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We bekijken dan ook gelijk samen met u wat uw persoonlijke wensen op het gebied van een overkapping van 6 meter allemaal zijn. Hierna gaan wij aan de slag met het realiseren van uw wensen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.