Overkapping 5x5

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 5x5

Met een overkapping zorgt u ervoor dat u straks nog langer in de tuin kunt genieten. De felle zon maakt geen kans meer om uw relaxmomentje in de tuin te verpesten. Ook een stevige regenbui lacht u eenvoudig weg. Zo weet u zeker dat u straks heerlijk gaat genieten van de pracht en praal in uw tuin. Beter nog: met een overkapping voegt u extra esthetische waarde toe aan uw buitenruimte!

Hoe gaat u straks in uw tuin genieten?

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we veel ervaring op het gebied van ontwerp, realisatie en plaatsing van de mooiste overkappingen. We hebben heel wat verschillende modellen voor u in petto. U kunt kiezen voor een veranda die aan uw huis vastzit, maar u kunt ook kiezen voor een prieel of een andere losstaande overkapping. Het is ook mogelijk om de overkapping dicht te laten maken, zodat u ook op gure, koude dagen de overkapping kunt gebruiken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste houten overkappingen van 5x5 meter

Als wij aan de slag gaan met het maken van een overkapping, dan is deze altijd gemaakt van het mooiste hout. Duurzame houtsoorten, die u aan kunt passen aan uw eigen wensen. Zo heeft u straks een houten overkapping die helemaal aansluit op de stijl en kleuren die in uw tuin de overhand hebben. Wij maken deze overkappingen in elk formaat dat u maar wenst, niet alleen maar als overkapping van 5×5 meter.

Uw nieuwe overkapping bekijken

Wilt u eerst nog even inspiratie opdoen voordat u een nieuwe overkapping door ons laat maken? Maak dan een afspraak met onze mensen om langs te komen op ons showterrein. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een showroom klaar staan waar maar liefst 35 showmodellen voor worden gepresenteerd. Staat hier een model tussen dat u graag ook in uw tuin ziet? Dan gaan wij hier graag over in gesprek met u!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.