Overkapping 4x4

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 4x4

Om nog meer van uw tuin te kunnen genieten, is het aan te raden om hier een overkapping te laten plaatsen. U zorgt er dan namelijk voor dat uw tuin beschut is tegen de felle zon, maar ook tegen de regen. We hebben bij Tuincentrum van de Munckhof specialisten klaarstaan, die graag eens samen met u bekijken wat voor overkapping het beste in uw tuin past. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een overkapping van 4x4 voor u maken.

Overkappingen in alle maten

Net zoals ieder mens verschillend is, zijn ook geen twee tuinen hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen als het op een tuin aankomt. Vandaar ook dat wij niet werken met vaste maten. Natuurlijk kunnen wij voor u een overkapping van 4×4 meter maken, maar het is net ook mogelijk om met een andere maat aan de slag te gaan. Het is daarom heel belangrijk om de beschikbare ruimte in uw tuin goed op te meten, zodat we zeker weten hoe groot de overkapping moet worden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping in meerdere soorten en maten

Heeft u er al over nagedacht wat voor soort overkapping u in uw huis wilt hebben? Kiest u voor een veranda, die mooi aan uw huis vastgemaakt kan worden? Of wilt u liever een vrijstaande overkapping, zoals bijvoorbeeld een kapschuur? Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om door te spreken wat voor overkapping u wilt hebben.

Genieten van een mooie overkapping

Met een mooie, duurzame overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof zorgt u ervoor dat u straks nog meer gaat genieten in uw tuin. De weersomstandigheden kunnen straks geen spelbreker meer zijn als u lekker in de tuin wilt ontspannen. Op ons showterrein laten we u graag zien welke mogelijkheden wij allemaal te bieden hebben. Doe inspiratie op en laat ons daarna weten hoe uw houten overkapping van 4×4 meter er precies uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.