Overkapping 3x5

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 3x5

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van overkappingen van het mooiste hout? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof werken mensen die door de jaren heen al een groot aantal verschillende overkappingen hebben gemaakt. Specialisten, die graag voor u aan de slag gaan om een mooie overkapping te maken. We maken deze overkappingen altijd op maat. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze voor een overkapping van 3x5 meter.

Genieten onder een duurzame overkapping

We zouden allemaal nog wel meer van onze tuin willen genieten. Toch is dit niet altijd mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat u lekker in de tuin, maar dat de zon simpelweg te fel brandt. Of u zit gezellig te eten in de tuin, tot er een regenbui voorbijtrekt. Met een overkapping heeft u hier geen problemen van. Zeker niet als u kiest voor een overkapping van 3×5 meter. Hiermee schept u een flinke ruimte om eens extra van de tuin te genieten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping voor vele doeleinden

Er is met een overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof veel mogelijk. Natuurlijk kunt u deze gebruiken om een tuinset onder te zetten en gewoon lekker van het buitenleven te genieten. Maar het is ook mogelijk om een buitenkeuken, inclusief eettafel, onder de overkapping neer te zetten. Als u de overkapping dichtmaakt, is het ook mogelijk om deze te gebruiken als werkplek. Bijkomend voordeel is dat u deze overkapping dan ook op koude of stormachtige dagen kunt gebruiken.

Kom overkappingen bekijken

We nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof graag een keer al onze mogelijkheden met u door. Hiervoor hebben wij in onze showroom een groot aantal tuinhuisjes en overkappingen voor u bij elkaar gezet. Een van onze vriendelijke, behulpzame medewerkers maakt hier graag samen met u een rondje langs, waarbij u aan kunt geven wat u mooi vindt. Aan de hand hiervan gaan wij dan voor u aan de slag.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.