Overkapping 3x4

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 3x4

Geniet u ook zo van uw tuin? Lekker op de loungebank met een goed boek. Of kletsen met vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje. Is het dan niet jammer als een regenbui u naar binnen jaagt, of als de te felle zon ervoor zorgt dat u minder geniet? Met een overkapping in uw tuin lost u dit probleem heel makkelijk op. Tuinhuiscentrum van de Munckhof komt graag een overkapping van 3x4 meter bij u plaatsen. Uiteraard geheel naar uw persoonlijke wensen op dit gebied.

Waar gaat u uw overkapping voor gebruiken?

Een overkapping in de tuin kan meerdere verschillende functies hebben. Uiteraard is het een ideale plek om lekker onder te loungen. Maar zo’n overkapping is ook geschikt om een buitenkeuken onder te zetten. Heerlijk koken voor uw gezin, vrienden of familie, waarbij u er niet bang voor hoeft te zijn dat de weersomstandigheden roet in het eten gooien. Het is ook mogelijk om een overkapping dicht te laten bouwen met glazen ramen of een glazen schuifpui. Op deze manier krijgt u bijvoorbeeld een werkplek waar u in alle rust aan de slag kunt gaan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van duurzaam hout

Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een overkapping, dan gebruiken we hier altijd de mooiste soorten hout voor. Het is aan u de keuze welke soort hout u wilt dat wij gebruiken. Zo bepaalt u mede de stijl en sfeer die de overkapping bijdraagt aan uw buitenruimte. Wij verzorgen altijd maatwerk. Elke maat die mogelijk is kunnen wij voor u leveren. Een overkapping van 3×4 meter, of een van 4×3 meter, of een van een andere maat die goed in uw tuin past.

Meer weten over onze overkappingen?

U bent altijd welkom om samen met ons de showmodellen op ons showterrein te bekijken. Hier krijgt u dan meteen een goede indruk van de stijl en kwaliteit van onze overkappingen. Aan de hand van de indrukken die u opdoet, nemen wij uw wensen door. Daarna gaan we graag aan de slag om uw ideale overkapping van 3×4 meter voor u te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.