Overkapping 3x3

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 3x3

Met een overkapping van 3x3 meter zit u straks nog prettiger in uw tuin. Deze overkapping zorgt er namelijk voor dat u geen last heeft van al te felle zon, maar ook dat een regenbui geen roet in het eten kan gooien. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we vele jaren ervaring met het maken van overkappingen in alle soorten en maten. We weten dat iedereen zijn specifieke wensen heeft en daarom bieden we onze overkappingen dan ook in alle mogelijke maten. Een overkapping van 3x3 meter behoort hier zeker bij

Een overkapping van 3x3 meter laten maken

We staan altijd klaar voor het maken van een mooie overkapping. We vinden het daarbij belangrijk om goed te begrijpen wat uw wensen op dit gebied zijn. Wilt u dat de overkapping helemaal open is? Het is namelijk ook mogelijk om de gehele overkapping, of alleen bepaalde delen hiervan, af te schermen. Laat u ons de overkapping helemaal afschermen, dan is het een ruimte die u ook perfect kunt gebruiken in de herfst of winter. En is het mooi weer, dan gooit u de schuifpui gewoon open en laat u het buitenleven naar binnen komen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van de mooiste materialen

We vinden het belangrijk om een overkapping te leveren die lang meegaat. U zit er niet op te wachten om een overkapping te kopen en dan te moeten zien dat deze langzaam maar zeker steeds minder mooi wordt. Wij gebruiken louter het beste hout bij de productie van onze overkappingen van 3×3 meter. Duurzaam, sterk hout dat de weersomstandigheden eenvoudig kan weerstaan. Maar vooral ook hout dat karakter heeft en dat zorgt voor meer sfeer in uw buitenruimte.

Kom overkappingen kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We kunnen u natuurlijk heel veel vertellen over onze overkappingen en tuinhuisjes, maar het is beter als u een keer bij ons binnenloopt om alles in het echt te komen bekijken. Hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak met ons. Een van onze medewerkers neemt alle mogelijkheden die wij klaar hebben staan dan met u door. Ook mag u hier 50 verschillende tuinhuisjes en overkappingen komen bekijken. Zo doet u gelijk inspiratie op voor uw eigen buitenruimte!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.