Overkapping 2,5x3

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overkapping 2,5x3

Wil jij nog meer gaan genieten van je tuin? Staat jouw tuin vol in de zon en is het daarom op hete dagen vaak niet aangenaam om buiten te zitten? Dan is het een goed idee om hier een overkapping neer te laten zetten. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof weten we als geen ander wat er met een overkapping allemaal mogelijk is. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens contact met ons op te nemen als u alle mogelijkheden op dit gebied met ons door wilt nemen. Zo is een overkapping van 2,5x3 meter bijvoorbeeld een perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor een overkapping?

Een overkapping in de tuin is de beste manier om uw buitenruimte optimaal te benutten en tegelijkertijd extra leefruimte aan uw huis toe te voegen. Voor een veelzijdige en functionele oplossing is een overkapping van 2,5×3 meter een uitstekende keuze. Wij realiseren voor u een op maat gemaakte houten overkapping, waarvan u er op mag rekenen dat deze heel wat jaartjes zal blijven staan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Voldoende ruimte en functionaliteit

Een overkapping van 2,5×3 meter biedt voldoende ruimte om te genieten van uw tuin. Zo kunt u het bijvoorbeeld gebruiken als een beschutte loungeplek, maar ook als een buitenkeuken, een speelruimte voor kinderen of als plek om lekker te zitten lezen. U heeft met een overkapping van 2,5×3 meter genoeg ruimte, maar daarbij behoudt u nog steeds een intieme en gezellige sfeer. Deze overkapping beschermt u niet alleen tegen al te felle zon, maar ook tegen regenbuien. Gemaakt van het mooiste hout en zodoende ook zeer duurzaam en sterk!

Aandacht voor detail en maatwerk

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat maatwerk hoog in het vaandel. We nemen er graag de tijd voor om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen, zodat u straks een overkapping heeft die perfect aansluit op uw situatie. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hier extra ramen, deuren of verlichting aan toe te voegen. Ons ervaren team staat garant voor aandacht voor detail en vakmanschap. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak op ons showterrein, waar ruim 50 overkappingen en tuinhuisjes op u staan te wachten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.