Open overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Open overkapping

Een open overkapping is een veelzijdige, sfeervolle toevoeging aan elke buitenruimte. Het biedt beschutting tegen de zon, maar zorgt tegelijkertijd voor een open en luchtige sfeer. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunt u altijd terecht voor het realiseren van een open overkapping. We hebben een ruime showroom met 50 verschillende modellen voor u klaarstaan, waar we graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Wanneer is een open overkapping een goede keuze en is het toch mogelijk om deze soort overkapping op bepaalde momenten te sluiten?

Waarom kiezen voor een open overkapping?

Er zijn heel wat redenen te noemen waarom u voor een open overkapping zou kiezen. Een open overkapping van het mooiste hout zorgt voor een natuurlijke, luchtige sfeer in uw buitenruimte. Het laat voldoende natuurlijk licht binnen en biedt tegelijkertijd bescherming tegen de felle zon. Dit creëert een aangename en ontspannen sfeer. Dit is natuurlijk ideaal om lekker te loungen, te barbecueën of gasten te ontvangen. Een open overkapping biedt daarbij ook flink wat flexibiliteit in termen van aanpasbaarheid. Hoewel het een open structuur is, kunt u nog steeds verschillende opties overwegen om de overkapping op bepaalde momenten te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van schuifpanelen, gordijnen of zonwering. Dit zorgt voor een extra stukje bescherming tegen wind, regen of zonlicht, op momenten dat het nodig is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een open overkapping is een prachtige oplossing

Een open overkapping integreert naadloos met de omgeving. Zo heeft u een mooi, panoramisch uitzicht op uw tuin en wordt u in staat gesteld om optimaal te genieten van de natuurlijke schoonheid om u heen. De open structuur zorgt er daarbij ook nog voor dat de overkapping geen belemmering vormt voor de zichtlijnen en esthetiek van uw tuin. Wij maken deze overkapping van het mooiste hout. Denk hierbij aan vurenhout of Douglas hout.

Maatwerk en kwaliteit van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd in het op maat maken van houten tuinhuisjes en overkappingen. We hebben de expertise in huis waarmee we een open overkapping kunnen creëren die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. We maken hierbij gebruik van hoogwaardig hout. Dit zorgt dan weer voor extra duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling die perfect bij uw tuin passen. Meer weten hierover, of een afspraak met ons maken om langs te komen in onze showroom? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.