Grijze overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Grijze overkapping

Wanneer u de keuze maakt voor een overkapping in de tuin, dan wilt u natuurlijk het liefste een overkapping laten maken die aansluit op de stijl van uw buitenruimte. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof leveren wij onze overkappingen dan ook in een groot aantal verschillende stijlen en kleuren. Heeft u een grijs thema in de tuin? Dan zorgen wij ervoor dat er een grijze overkapping wordt geleverd.

Een grijze overkapping voor uw tuin

Met een overkapping in de tuin zorgt u ervoor dat u hier straks nog meer van kunt gaan genieten. Zet een mooie loungeset onder de overkapping en u mag er zeker van zijn dat deze beschermd is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, of er een te felle zon is, het maakt allemaal niet uit als u ons een overkapping laat maken. Ook bij felle zon heeft u een aangename, schaduwrijke plek in uw tuin waar het goed toeven is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Nog meer genieten van uw tuin

Met een overkapping van Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunt u straks nog meer genieten van uw tuin. We raden u dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We hebben het dan met u over de soorten hout waar wij de overkapping van maken, de kleur die u wenst en de afmetingen van de overkapping. Alle elementen van de look van de overkapping zijn door u persoonlijk aan te passen.

Kom die grijze overkappingen bekijken bij ons

We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met een grijze overkapping. Hiervoor hebben wij een groot aantal overkappingen geplaatst op ons showterrein. U vindt hier ruim 50 modellen, allemaal in verschillende kleuren, afmetingen en stijlen. Zo krijgt u een goede indruk van wat er bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal mogelijk is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.