Geïsoleerde overkapping

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Geïsoleerde overkapping

Overweegt u een overkapping in uw tuin aan te laten brengen? Overweeg dan eens om een geïsoleerde overkapping te laten maken. Dit is namelijk een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Deze overkapping biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zorgt ook voor extra comfort en functionaliteit. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof zijn we gespecialiseerd in het maken van overkappingen en tuinhuisjes van hout. Wij maken voor u graag een geïsoleerde overkapping.

Wat houdt een geïsoleerde overkapping precies in?

Een geïsoleerde overkapping is een structuur die door ons gemaakt wordt van duurzaam hout. Deze soort overkapping onderscheidt zich doordat er isolatiemateriaal in de wanden, vloeren en daken gebruikt wordt. Dit isolatiemateriaal zorgt voor zowel thermische als akoestische isolatie. Een groot voordeel hiervan is dat u de overkapping het hele jaar door comfortabel kunt gebruiken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een geïsoleerde overkapping?

Een geïsoleerde overkapping kunt u het hele jaar door gebruiken. Dankzij de isolatie blijft de temperatuur binnen de overkapping beter gereguleerd. Zo is het eigenlijk altijd aangenaam om hier tijd door te brengen, zelfs tijdens koude winters of hete zomers. Dit maakt het gelijk ook mogelijk om de overkapping voor verschillende activiteiten te gebruiken. Denk hierbij onder andere aan een thuiskantoor, een hobbyruimte of een gezellige loungeplek. Daarnaast helpt het isolatiemateriaal geluid van buitenaf te verminderen, waardoor u een rustige en vredige omgeving heeft om te ontspannen, te werken of te genieten van je hobby’s.

Meer weten over onze geïsoleerde overkappingen?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat bekend om het vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen. Wilt u dit eens met uw eigen ogen komen bekijken? U bent dan altijd welkom om langs te komen op ons showterrein. We hebben hier meer dan 35 modellen voor u bij elkaar staan. We leiden u hier graag rond, waarbij u hopelijk de inspiratie opdoet om een keuze te maken voor een eigen overkapping. Deze maken wij dan daarna geheel op maat voor u, zodat deze perfect in uw tuin past.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.