Een overkapping in een hoek

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een overkapping in een hoek

Een overkapping is een mooie toevoeging voor elke tuin. U voegt hiermee niet alleen waarde toe aan uw tuin, maar u geniet hier dan ook meteen meer van. Het is heerlijk om op een zomerse dag te ontspannen onder bijvoorbeeld een veranda of andere overkapping, die voor u al te felle zonnestralen en regenbuien tegenhoudt. Het is daarbij belangrijk om een overkapping te kiezen die goed in uw tuin past. Zo kunnen we bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof voor u bijvoorbeeld een overkapping met een hoek maken.

Wat voor overkapping wilt u kiezen?

Er zijn vele verschillende mogelijkheden als het aankomt op overkappingen. U heeft niet alleen maar de mogelijkheid om een rechthoekige of vierkante overkapping te kiezen. Er zijn ook overkappingen te krijgen die een hoek hebben, ideaal als uw tuin geen standaard vorm heeft. Aangezien wij onze overkappingen altijd op maat maken, zijn er vele verschillende vormen mogelijk.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een overkapping van het mooiste hout

We gebruiken als materiaal bij onze overkappingen altijd hout. Hout heeft een tijdloze uitstraling en straalt daarbij ook nog eens warmte uit. Zo weet u zeker dat uw overkapping er over een aantal jaar nog net zo mooi en bij de tijd uitziet. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere verschillende soorten hout. We hebben het dan bijvoorbeeld over vurenhout, maar ook Douglas-hout behoort bij ons tot de keuzemogelijkheden.

Hoe ziet uw ideale overkapping eruit?

Heeft u al een idee hoe u wilt dat uw overkapping er straks uit komt te zien? Of doet u hiervoor liever eerst nog even wat inspiratie op? Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij namelijk 50 verschillende showmodellen klaarstaan, die u hier in echt mag bekijken. Zo ziet u gelijk ook wat voor kwaliteit wij leveren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.