Een overkapping in driehoek vorm

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een overkapping in driehoek vorm

Er is veel mogelijk met overkappingen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we voor u een overkapping die geheel naar uw wensen wordt ontworpen en gemaakt. Samen met u bekijken we welke afmetingen het beste in uw tuin passen, maar ook welke vorm uw overkapping moet hebben. Een rechte of vierkante overkapping behoort natuurlijk tot de opties, maar ook een overkapping in driehoek vorm, of zelfs een overkapping met een L-vorm, is bij ons mogelijk.

Wat voor overkapping past er in uw tuin?

Bij het kiezen van een overkapping is het natuurlijk belangrijk om te kijken wat u mooi vindt. Maar houd er daarbij ook rekening mee wat er in uw tuin past. Wij bekijken samen met u wat de beste optie is. Hiervoor is het belangrijk om te weten hoe groot uw tuin is, maar ook wat voor vorm uw tuin heeft. Zo weet u namelijk zeker dat die nieuwe overkapping straks perfect in uw tuin past.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Overkappingen in alle soorten en maten

U kunt bij ons kiezen uit meerdere soorten overkappingen. We hebben het dan niet alleen maar over de vormen, zoals een overkapping in driehoek vorm, maar ook over bijvoorbeeld de maten van de overkapping. We maken elke overkapping geheel op maat en werken zodoende niet met standaard maten. En neem vooral ons aanbod eens door om te bekijken of u een veranda, een prieel, een paviljoen of een andere soort overkapping wilt hebben.

Kom kijken welke overkapping u het mooiste vindt

U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen om te bekijken welke overkapping u het mooiste vindt. We hebben namelijk 35 showmodellen klaarstaan op ons showterrein. Hier leiden wij u rond zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. Ook een overkapping in driehoek vorm is hier te zien. Doe inspiratie op en laat ons daarna weten hoe u wilt dat uw nieuwe overkapping er straks uit komt te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.