Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Overdekte houten veranda

Optimaal genieten in de tuin? Dat doet u met een overdekte houten veranda. Dit soort veranda heeft om meerdere verschillende redenen een dak. Aan de ene kant zit u dan droog als het een keer zou gaan regenen, maar aan de andere kant is dit ook een perfecte beschutting tegen de regen. We raden u dan ook van harte aan om eens te bekijken wat voor veranda’s wij bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof allemaal voor u klaar hebben staan!

Nog meer genieten in uw tuin

Heeft u een heerlijke tuin? Dan is het natuurlijk zalig om daar op een mooie, zomerse dag lekker te zitten of liggen. Maar dit blijft natuurlijk wel Nederland, dus het is altijd mogelijk dat het weer omslaat. Heeft u dan al zin om naar binnen te gaan? Natuurlijk niet! Met een overdekte houten veranda hoeft dit ook niet. Daarbij blijft u ook genieten van uw tuin als de zon fel staat te schijnen. De felste zonnestralen worden dan door uw nieuwe veranda tegengehouden.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een veranda van hoge kwaliteit

We maken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof graag een mooie veranda voor u. We maken hierbij altijd gebruik van de mooiste soorten hout. Hout dat er prachtig uitziet, lekker ruikt en daarbij ook nog eens heel lang meegaat. U heeft zelf de keuze welke soort hout u op uw veranda gebruikt wil zien worden. Elke soort hout heeft een eigen stijl, welke past het beste bij uw tuin?

Kom eens kijken op ons showterrein

We hebben bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof een uitgebreid showterrein voor u. Hier staan maar liefst meer dan 50 verschillende showmodellen, die u rustig eens kunt komen bekijken. Een van onze medewerkers leidt u rond en vertelt u meer over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Zo weet u zeker dat u straks een prachtige, overdekte houten veranda in uw tuin heeft staan!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.